Agape-koti on elännyt jo vuodesta 2013 suloisessa yhteiselossä Turun Kristillisen Raittiusseuran kanssa osoitteessa Rauhankatu 12 b, 20100 Turku

Kristikka eli Turun Kristillinen Raittiusseura ry on yli 120 vuotta vanha yhdistys, joka on vaikuttanut samalla paikalla vuodesta 1927 lähtien, jolloin kahrin vihreä kerrostalo valmistui juhlasaleineen. Kristikan tontilla on myös sisäpihalla sijaitseva ainutlaatuinen puutalo, Keltainen tupa, joka on rakennettu  v.1877. Kristikka ja Agape-koti ovat tehneet yhteistyötä syksystä 2013 alkaen. Yhteistyö on luontevaa, koska Agape-kodin aktiivit ovat olleet aikanaan 2000-luvun ensimmäisellä vuosikymmenellä järjestämässä Kristikan omaa hengellistä toimintaa, joka kulki hengellisten nyyttikestien nimellä. Lisäksi suurin osa Agape-koti ry:n jäsenistä on myös jäseniä Kristikassa.

Agape-koti seurakunnan jäsenyys ei edellytä Agape-koti ry:n jäsenyyttä, koska yhdistyksen merkitys on olla ennenkaikkea mahdollistamassa hengellinen toiminta huolehtimalla olosuhteista. Yhdistys on luonteeltaan rukoushuoneyhdistys.

Share This