Seurakuntamme normaaliin viikko-ohjelmaan kuuluvat:

 

Viikkojuhla
  • Vuoden 2019 alusta kokoukset on sunnuntaisin alkaen  klo 16.30, aloitamme kahvilla ja seurustelun sakramentilla.

 

Rukouskammiohetki torstaisin alkaen klo 18.00, kahvia, rukousta ja yhteistä Raamatun tutkimista.

 

Muuta ohjelmaa 2019

 

Ilta sanan äärellä,  Teija ja Markku Veilon kokoukset.

Kokoukset alkavat klo 18.00 kahvituksella, varsinainen kokous alkaa noin klo 18.30

  • 18.1.2019,   22.2.2019,   22.3.2019,  19.4.2019,  24.5.2019,  14.6.2019
  • 26.7.2019,  16.8.2019,  20.9.2019,  18.10.2019,  22.11.2019,  13.12.2019

 

Mitä voit odottaa jos tulet ensimmäistä kertaa kokoukseemme

 

Seurakuntamme viikkojuhlaa vietetään Turun Kristillisen Raittiusseuran tiloissa osoitteessa: Rauhankatu 12 b, Turku. Sisäänkäynti Jarrumiehenkadun kohdalta olevasta siivestä, jonka oven yläpuolella lukee Turun Kristillinen Raittiusseura. Tunnistat oven helposti myös oven vieressä olevan ikkunan tarrasta, jossa lukee Kristikka.

Lauantain viikkojuhla alkaa sisääntulosta. Kahvittelu ja meille tärkeä rupattelu, jonka aikana tapahtuu paljon keskinäisen yhteyden rakentumista, kestää 17.30-17.45 asti. Sen jälkeen siirrymme juhlasaliin, jossa laulamme, rukoilemme ja vietämme yksinkertaisin menoin ehtoollista. Ehtoollisen jälkeen meillä on varsinaiset puheet, jotka ovat luonteeltaan Raamatun opetusta.

Tullessasi ensimmäistä kertaa Agape-kodin kokoukseen varaudu siihen, että meillä ei osata pönöttää kovinkaan hyvin. Seurakunnankin hahmoitamme siten. että kaikki läsnäolevat Jeesukseen Herranaan ja Vapahtajanaan uskovat muodostavat seurakunnan. Koska seurakuntamme ei perustu jäsenrekisteriin, vaan uskolle Herraan Jeesukseen Kristukseen, olet tervetullut kanssamme yhteiseen ehtoollisen viettoon. Saat toki halutessasi olla vapaasti osallistumattakin, jos koet omassatunnossasi niin. Olet samalla tavalla ja yhtä arvokkaasti seurakunnan jäsen kuin muutkin, vaikka toimisitkin jossain asiassa eri tavalla.

Kokouksissamme pyritään noudattamaan 1. Kor. 14:26 jakeen henkeä.  Olemme varaneet jokaisen kokouksen yhteyteen mahdollisuuden jakaa vapaana sanana sitä, mitä paikalla olevat seurakuntalaiset haluavat jakaa. Seurakunnassamme on luonnollista käyttää osa kokouksesta keskusteluun, joka voi käsitellä saarnan aihetta, tai sitten jotain aivan muuta sen mukaan, kuin asioita tulee esille ja ihmisillä on halu jakaa toisille. Uskomme rakentuvamme näin yhteisessä uskossamme jakaen toisillemme hengellisiä lahjoja sen mukaan kuin Herra antaa jaettavaksi.

Keskustelun jälkeen rukoilemme ja laulamme, jos on vielä laulumieltä ja usein on, ellei sitten kanttori katoa lasta nukuttamaan kesken kaiken. Tosin silloin laulamme ilman säestystä, eli kuten hienosti sanotaan a capella. Esirukousta saa jokainen sitä pyytäessään.

Rukouskammiohetki

Rukouskammiohetki torstaisin klo 18.00 alkaen, kerhotilassa, Kristikan alakerrassa os: Rauhankatu 12 b, Turku.

Rukouspiirin toiminta on muuttanut sekä paikkaa, nimeä että ajankohtaa. Keskiviikkopäivisin klo 12.00 alkaen kokoontuva rukouspiiri on lopettanut kokoontumisensa. Piiri on nyt Rukouskammiohetki, joka on kaikille avoin ja kokoontuu työssäkäyville sopivampana ajankohtana.

Agape-koti on vuokrannut Kristikalta kerhotiloista pari huonetta, jotka mahdollistavat erilaisten pienryhmien järjestämisen. Rukouskammiohetken ohjelma koostuu vapaasta yhdessäolosta, rukouksesta ja Raamatun tutkimisesta. Tila löytyy kun tulee Kristikan pääovesta sisään ja laskeutuu oikealla alas vieviä portaita ja astuu oikean puoleisesta ovesta sisään.

 

 

Share This