Seurakuntamme normaaliin viikko-ohjelmaan kuuluvat:

 

Viikkojuhla lauantaisin alkaen klo 17.00, aloitamme kahvin juonnilla harjoittaen samalla seurustelun sakramenttia

 

Rukouskammiohetki torstaisin alkaen klo 18.00, kahvia, rukousta ja yhteistä Raamatun tutkimista.

 

Mitä voit odottaa jos tulet ensimmäistä kertaa kokoukseemme

 

Seurakuntamme viikkojuhlaa vietetään Turun Kristillisen Raittiusseuran tiloissa osoitteessa: Rauhankatu 12 b, Turku, sisäänkäynti Jarrumiehenkadun kohdalta olevasta siivestä, jonka oven yläpuolella lukee Turun Kristillinen Raitiusseura. Tunnista oven helposti myös oven vieressä olevasta ikkuna tarrasta, jossa lukee Kristikka.

Lauantain viikkojuhla alkaa sisääntulosta. Kahvittelu ja meille tärkeä rupattelu, jonka aikana tapahtuu paljon keskinäisen yhteyden rakentumista kestää 17.30-17.45 asti. Kahvihetken jälkeen siirrymme juhlasaliin, jossa laulamme, rukoilemme ja vietämme yksinkertaisin menoin ehtoollista. Ehtoollisen jälkeen meillä on varsinaiset puheet, jotka ovat luonteeltaan Raamatun opetusta.

Tullessasi ensimmäistä kertaa Agape-kodin kokoukseen varaudu siihen, että meillä ei osata pönöttää kovinkaan hyvin. Seurakunnankin hahmoitamme siten. että kaikki läsnäolevat Jeesukseen Herranaan ja vapahtajanaan uskovat muodostavat seurakunnan. Koske seurakuntamme ei perustu jäsenrekisteriin, vaan uskolle Herraan Jeesukseen Kristukseen olet tervetullut kanssamme yhteiseen ehtoollisen viettoon. Saat toki halutessasi olla vapaasti osallistumattakin, jos koet omassatunnossasi niin. Olet samalla tavalla ja yhtä arvokkaasti seurakunnan jäsen kuin muutkin, vaikka toimisitkin jossain asiassa eri tavalla.

Kokouksissamme pyritään noudattamaan 1. Kor. 14:26 jakeen henkeä,  joten olemme varaneet jokaisen kokouksen yhteyteen mahdollisuuden jakaa vapaana sanana sitä, mitä paikalla olevat seurakuntalaiset haluavat jakaa. Seurakunnassamme on luonnollista käyttää osa kokousta keskusteluun, joka voi käsitellä saarnan aihetta, tai sitten jotain aivan muuta sen mukaan, kuin asioita tulee esille ja ihmisillä on halu jakaa toisille. Uskomme rakentuvamme näin yhteisessä uskossamme jakaen toisillemme hengellisiä lahjoja sen mukaan kuin Herra antaa jaettavaksi.

Keskustelun jälkeen laulamme jos on vielä laulumieltä ja usein on, ellei sitten kanttori katoa lasta nukuttamaan kesken kaiken. Tosin silloin laulamme ilman säestystä, eli kuten hienosti sanotaan a capella.

Rukouskammiohetki

Rukouskammiohetki torstaisin klo 18.00 alkaen, kerhotilassa, Kristikan alakerrassa os: Rauhankatu 12 b, Turku.

Rukouspiirin toiminta on muuttanut sekä paikka että ajankohtaa. Keskiviikkopäivisin klo 12.00 alkaen kokoontuva rukouspiiri on lopettanut kokoontumisensa. Piiri on nyt Rukouskammiohetki, joka on kaikille avoin ja työssäkäyville sopivapana ajankohtana.

Agape-koti on vuokrannut Kristikalta herhotiloista pari huonetta, jotka mahdollistavat erilaisten pienryhmien järjestämisen. Rukouskammiohetken ohjelma koostuu vapaasta yhdessäolosta, rukouksesta ja Raamatun tutkimisesta. Tila löytyy kun tulee Kristikan pääovesta sisään ja laskeutuu oikealle alas vieviä portaita ja tulee oikealla puolella olevasta ovesta sisää.

 

 

Share This