Ilta Sanan äärellä -tallenteet

Musiikkia

Julkaisemme Asannan luvalla lauluja kuulijoiden hengelliseksi rakennukseksi. Asannan lauluissa on vahva Pyhän Hengen voitelu ja ne ovat usein profeetallisia. Pääosa Asannan lauluista on Seija Lehtosen sanoittamia ja säveltämiä. Olkaa siunattuja.

Teija ja Markku Veilo

Hämeenlinnan seudulla asuvat Teija ja Markku Veilo ovat palvelleet Herraa julistajina jo 18 vuoden ajan. He käyvät säänöllisesti myös Turussa. Yksi heidän vakiintuneista kokouspaikoistaan on Kristikalla Agape-kodin ja Kristikan yhteinen Ilta Sanan äärellä -tilaisuus.

Mikä on Asanna ry?

Asanna Ry on yhteiskristillinen yhdistys, joka perustettiin 11.9.2000 Asanna – lauluryhmän julkaiseman äänitteen pohjalta. Asanna on venäjää (tosin kirjoitettuna niin kuin se lausutaan) ja se tarkoittaa hoosianna (suomeksi: auta, pelasta). Yhdistyksen tarkoituksena on ollut evankeliointi ja humanitäärisen avun antaminen mm. katulapsille ja kriisiperheiden lapsille. Asanna – lauluryhmä on julkaissut viisi eri äänitettä, joista ensimmäinen äänite, Yksin Jeesus Kristus on Herra, julkaistiin vuonna 1997. (Yhdistyksemme sai sen oikeudet lahjoituksena sen entiseltä omistajalta). Toinen äänite, Kristus on noussut, julkaistiin kesäkuussa 2002. Kolmas äänite, Tulta, tulta, julkaistiin syksyllä 2007. Neljäs äänite, Halleluja, pasuunat, te soikaa! julkaistin syksyllä 2013. Viides äänite, Jeesus sua kutsuu, julkaistiin keväällä 2016. Tämä äänite on ilmaisjakeluäänite uskosta osattomia varten. Asanna Ry:n toimintaan ovat kuuluneet myös Turussa ja välillä myös Salossa pidettävät Sanan ja ylistyksen illat. Näitä on järjestetty elokuusta 2001 1-2 kertaa kuukaudessa. Asanna -lauluryhmä kävi kutsuttuna pitämässä Sanan ja ylistyksen iltoja eri puolella Suomea monissa eri kirkko- ja seurakunnissa sekä kristillisissä yhdistyksissä vuodesta 2005. Halusimme kirkastaa Kristusta kaikin tavoin ja korottaa Hänen pyhää nimeään Hänen omiensa keskellä. Asannan säännöllinen toiminta mm kokousten järjestäjänä on loppunut. Yhdistys jatkaa toimintaansa ainakin siihen asti, kuin sillä on vielä varastossa materiaalia, kuten levyjä ja nuottikirjoja.

Lisätietoja: www.asanna.fi

Linkkilista suositeltavaan materiaaliin

Matti Lahtisen oma blogi: Jumalan unelma

Lauri Lahtisen oma blogi: Laurileevi kokee elämää

Tuomas Leväsen kotisivu: apokryfikirjat

Raamattu: Raamattu.fi

 

Share This